Om Sobi

Om Sobi i Danmark

Om Sobi i Danmark

Fokus på behandlinger inden for hæmatologi og immunologi

I Sobi forandrer vi tilværelsen for mennesker, der lever med sjældne sygdomme. Vi fokuserer især på behandlingsområderne hæmatologi og immunologi, men arbejder også behandlinger inden for andre sjældne sygdomme.
 
Inden for behandling af blødersygdommen hæmofili er vi en af de førende virksomheder. Vi har fokus på forskning og udvikling af nye og bedre behandlinger, som mennesker med hæmofili kan få adgang til. 

Læs mere om vores fokus inden for hæmatologi her.

Vi arbejder kontinuerligt med at finde nye og bedre behandlingsmuligheder for mennesker med sjældne immunologiske sygdomme.
 
Læs mere om vores fokus inden for immunologi her.

Vores ekspertise indenfor sjældne sygdomme

Sobi er en biofarmaceutisk virksomhed med evner og viden inden for alt lige fra sen klinisk forskning og udvikling, fremstilling og forsyning af biologiske lægemidler samt distributionen heraf.

Vores fokus er der, hvor vi mener, vi kan gøre den største forskel. 

En voksende global tilstedeværelse

Vores globale hovedkontor ligger i Stockholm og vi har kontorer i mere end 30 lande og leverer behandlinger til patienter i mere end 70 lande over hele verden. Som en vigtig del af vores globale strategi – at skabe adgang til behandling for så mange mennesker med sjældne sygdomme som muligt – ekspanderer Sobi løbende geografisk. Globalt har vi ca. 1.500 medarbejdere rundt om i verden, hvoraf 8 er ansat på dit danske kontor. Vil du være en del af Sobi – i Danmark eller globalt? Se vores ledige stillinger her.